Vaření

Edamame

Od

Přemýšlíte, co je to edamame, a nic vás nenapadá? Je to tím, že si edamame,…

Slavnostní oběd

Od

Čeká vás slavnostní oběd? Poradíme vám, co připravit. Vynechte polévku s játrovými knedlíčky i řízky a…

Temperování čokolády

Od

Jste čokoholici a chcete si nějaké zajímavé čokoládové výrobky udělat sami doma? Například různé bonbony…

Kluski

Od

Zatímco v Česku si pod pojmem kluski představíme násady na boty, se kterými pohodlně sjedeme zasněžený kopec,…

Ovarové koleno v papiňáku

Od

Ovarové koleno patří k typickým českým pochoutkám. Neobejde se bez vychlazeného piva, plnotučné hořčice, správně pikantního…

Použití kachního sádla

Od

Dostali jste se k nějakému kachnímu sádlu a nevíte, co s ním? Vyzkoušejte konfitovanou kachnu. Konfitování je…

Jak napěnit mléko

Od

Máte rádi kávu a nedokážete si ji představit bez mléka? Jenže obyčejné mléko nebo smetánka…