Nejčastěji se pro kuchyňskou úpravu používá patizon bílé, žluté nebo bílo-žluté barvy. Plody rychle rostou…
Rubrika: Kuchařka
Není receptu, aby se tam neobjevilo slovo špetka. Špetka soli, špetka pepře, vždy se v…
Záliba v pečení nebo zdravý životní styl a touha po kontrole použitých surovin vede mnohé k domácí…
Párek v rohlíku, nebo třeba jen tak s hořčicí a chlebem. Tahle uzenina je mezi…
Co to přesně znamená, když mluvíme o korkovném v restauracích? Korkovné platíme v případě, kdy…
Hovězí maso je klasickou potravinou, kterou je možné připravit na celé spektrum způsobů od steaků…
Langoše jsou příjemným zpestřením jídelníčku a v menší variantě se hodí také jako vhodný pokrm na…
S bramborovým škrobem se setkáváme především v kuchyni – jedná se o velmi rozšířenou zahušťovací přísadu do…
Rychlosůl, tedy směs užívaná k nakládání masa a přípravu masa do konzerv především ve velkých řeznických…
Kysané zelí je oblíbená česká potravina, která se často používá v kuchyni. Je vhodné na vaření,…
Popcorn je vedle smažených brambůrků patrně tím nejčastějším po čem saháme, když se po dlouhém…
Rajská omáčka je oblíbené jídlo, které je typicky české. Jistě si ji rádi dáte k obědu.…