Hladká mouka patří do omáček a koláčů, hrubá zase do knedlíků a halušek. Jak poznat,…
Rubrika: Kuchařka
Jedlou sodu můžeme nazvat univerzálním pomocníkem, který má mnohačetné využití v kuchyni i domácnosti, Vždy…
Když vám dojde kakaový prášek nebo trpíte vzácnou alergií na kakao, tak máte hned několik…
Dětská krupička se vyrábí ze semoliny, což je světle žlutá hladká mouka vyrobena z tvrdé…
V rámci skladování pepře se můžete rozhodnout pro několik způsobů. Klasický mletý pepř vydrží v optimální kondici…
Svatební hostina sestává z celé řady různých druhů jídla, mezi nimiž vynikají především sladké jednohubky –…
Sumec velký je největší sladkovodní ryba v Evropě. Chytit ho není jednoduché a pro rybáře…
Rádi byste si upekli něco dobrého, ale chybí vám doma základní ingredience? Poradíme vám, čím…
Myslíme tím vychytávku, jak snadno udělat mléčný karamel ze slazeného kondenzovaného mléka. Prostě povaříme plechovku…
Nechcete své rodině přivodit zdravotní obtíže, a přitom si nejste jisti, jak poznat zkažené kuřecí…
Ajvar, ajvarová čalamáda či ajvarová pomazánka pochází ze Srbska a je to výrobek obsahující hlavně…
Češi jsou prostě omáčkoví. Koprová, rajská, křenová, cibulová, povidlová, kuře na paprice a vrchol všech…