Jste „masožrouti“ a tradice českých zabijačkových hodů vám není cizí? Co ale dělat v případě,…
Rubrika: Recepty
Už jste někdy slyšeli pojem „merhování“? Jednoduše jde o zdobení chodského koláče, a to pomocí…
Zázvor je znám jako lék na všechny neduhy, působí jako antioxidant a podporuje imunitní systém.…
Přemýšlíte, jakou působivou, ale přitom nenáročnou dekorací dozdobit vaše cukrářské výtvory? Nebo chcete jednoduše ozvláštnit…
Přemýšlíte, co s dortem, který vám zbyl po narozeninové oslavě? Nebo naopak potřebujete připravit větší…
Bramborové krucánky můžete upravit na spoustu způsobů, dokonce i jako zavářku do polévky. Přinášíme vám…
Hořické trubičky jsou oblíbenou pochutinou u nás. Tenké tyčinky s oříškovou náplní vám vždy udělají radost.…
Je jasné, že každý se v této době snaží být co nejzdravější, a tak hledá zdravé…
Pracny jsou oblíbeným druhem cukroví, které nesmí chybět na žádném svátečním stole. Jenže, jak si…
Škvarky jsou výborným vedlejším produktem zabijačky a obvykle jich je opravdu hodně. Při větším množství…
Pro řadu receptů a na hlavně zdobení cukroví či jiných dezertů se často hodí poloviny…
Nádherně voňavé a na pohled krásné perníčky jsou především otázkou dobrého receptu. Roli však hraje…