Bramborové krucánky můžete upravit na spoustu způsobů, dokonce i jako zavářku do polévky. Přinášíme vám…
Rubrika: Hlavní chody
K rychle hotovému obědu vám mohou pomocí šikovní domácí pomocníci. Naučte se, jak se připravuje…
Budeme slavit narozeniny člena rodiny, a to v domácím prostředím. Pozvali jsme hosty na tak zvaný…
Koupili jste si krásný kus masa, ale nevíte, co z něj připravit? Pak vám prozradíme,…
Třebaže je šípková omáčka pokrm opravdu staročeský, všeobecnou popularitu (alespoň teoretickou) zajistila šípkové omáčce až…
Hodolanská omáčka je hanácký pokrm tak zvaně „z jednoho hrnce“. Když hospodyně vaří hodolanskou omáčku…
Krupeto, krajově se říká také krupoto, je pokrm, jehož hlavní složkou jsou ječné kroupy. Krupeto…
Fazolové lusky/fazolky na smetaně jsou jednoduchým obvykle bezmasým pokrmem, který se připravuje buď v sezoně dozrávání…
Houbový guláš patří mezi oblíbenější způsoby úpravy lesních hub. Houbový guláš je na přípravu rychlý,…
Houbové karbanátky jsou pokrm, k jehož přípravě se uchylujeme zejména v létě a na podzim,…
Sezóna grilování je stále ještě v plném proudu. Vyzkoušejte neotřelý recept na perfektní plněné papriky…
Bigos je typickým reprezentantem polské kuchyně, a zároveň jídel tak zvaně „z jednoho hrnce“. Jako…