Hlavní chody

Nádivka do krocana

Od

Aby krocan (i krůta) při pečení vcelku nevysychal, maso zůstalo šťavnaté a mělo lepší chuť,…

Grilovaný Hermelín v troubě

Od

Grilováný hermelín můžeme v troubě tehdy, když máme troubu vybavenou grilem. Při úpravě hermelínu v klasické nebo horkovzdušné…

Čím naplnit tortillu

Od

Plněné tortilly (kukuřičné nebo pšeničné placky) jsou jídlo, které „baví“. Což patří k duchu doby. Plněné…

Staročeský šoulet

Od

Staročeský šoulet je jídlo, které musí v současné době získávat jen kladné body: je snadno zhotovitelné,…

Jelení maso: Recepty z kýty

Od

Zvěřina je po celém světě považována za pochoutku. Z toho jelení maso stojí na nejvyšších příčkách v oblíbenosti.…

Guláš z bedel

Od

Bedla je velmi „sympatická“ houba. Je velká a obvykle neroste sama. Když houbař najde správný…

Cikánská omáčka

Od

Cikánská omáčka je pochutina, kolem níž je stále rušno. A to nejen u nás, ale například…