Pokud patříte mezi vášnivé rybáře, dost možná jste si už někdy chtěli své úlovky uchovat…
Rubrika: Maso
Kohout na paprice je podobná úprava úprava jako jiné maso připravované s paprikovou omáčkou. Protože…
Rumunské sarmale se někdy objevují pod názvem sarma, což je totéž. Jedná se o zelné…
Chcete svou rodinu pohostit skutečnou specialitou? Pak se naučte, jak udit vepřové koleno. Je to…
Chcete si připravit skutečnou orientální specialitu? Pak se naučte, jak naložit maso na gyros díky…
Pokud jste se zamilovali do výrobků z domácí udírny, pak jste už určitě dříve nebo…
Pokud si rádi připravujete zabijačkové speciality, ale vadí vám, že si je můžete vychutnat jen…
Divočina konfitovaná ve víně se zeleninou a podávaná s dobrými těstovinami, je vynikající jídlo „moderního…
Pokud máte rádi šťavnatou a plnou chuť pečeně, naučte se, jak naložit hovězí maso. Není…
Řízky z kančího masa, a to jak klasicky obalované a smažené, anebo připravené na jiný způsob,…
Chcete si k nedělnímu obědu dopřát něco opravdu výjimečného? Připravte se na tuto událost s dostatečným předstihem…
Hovězí Stroganov, hovězí po stroganovsku, nebo také hovězí Stroganoff, Beef Stroganoff či ragú Stroganoff, ragout…