Podzim je dobou zvěřinových specialit. Nechte se zlákat i vy a připravte si kančí bůček…
Rubrika: Maso
Jestliže obvykle první kachnu v sezoně upečeme klasickým způsobem (na kmínu), konec a přelom roku je…
Plněná kotleta, anebo plněné žebírko? Obojí je správně. Žebírko je jen starší, ale stále ještě…
Připravte si tentokrát opravdu vymazlený oběd po všech stránkách a naučte se, jak naložit vepřová…
Bratislavské vepřové plecko, bratislavská rolovaná plec, bratislavské ramínko, bratislavské bravčové pliecko. Všechny názvy jsou správné…
Někdy se o svých kuchařských výtvorech vyjadřujeme stylem, který strávníky nemůže přesvědčit o tom, že…
Také chcete, aby se na vašem stole objevily tyto potraviny v dokonale čerstvém stavu? Prozradíme,…
Vepřové na houbách s hráškem je jídlo z typické poctivé domácí kuchyně. Vepřové na houbách s hráškem…
Do prvního srpna se podle našeho mysliveckého zákona nesmí lovit žádná zvěř. Srstnatá, ani pernatá.…
Také si chcete připravit plody moře nebo rybníka přesně tak, jak se má? Naučíme vás,…
Je to zajímavá a velmi chutná ryba. Málokdo však ví, jak připravit jesetera skutečně chutně…
Pokud se vám do rukou dostanou nádherné čerstvé ryby, zpracujte je tím správným způsobem. Zjistěte,…