Běžně připravovaným a hojně konzumovaným jídlem v Maďarsku jsou perkelty. Perkelt (pörkölt) je vlastně ragú…
Rubrika: Maso
Připravili jste si doma báječnou domácí delikatesu a chcete, aby vám vydržela co nejdéle? Ukážeme…
Chcete mít to nejjemnější a nejšťavnatější maso na grilu? Poradíme vám, jak naložit krkovičku tak,…
Chcete se stát králi grilování? Pak se naučte, jak správně udělat steak. Není to těžké…
Hledáte báječně šťavnatý oběd pro celou rodinu, který vám navíc nedá skoro žádnou práci, pak…
Vepřová kýta je vysoce kvalitní sorta masa, téměř bez tuku. Maso je tedy tak zvaně…
Chcete své rodině připravit opravdu nevšední a lahodné pohoštění? Pak se naučte, jak péct bůček…
Protože jehněčí kýta není právě malý kus masa, a protože je na Novém Zélandu (i…
Nemáte příliš zkušeností s přípravou vnitřností, ale přesto byste se do nich chtěli pustit? Začněte…
Které úpravě masa se říká „košický řízek?“ Je z masa vepřového, kuřecího, hovězího nebo snad…
Chybí vám zabijačkové hody a vy byste si nějaké ty laskominy připravili alespoň rádi sami…
Krůtí maso patří druhy, kterým prospěje moření, nakládání. Moříme / nakládáme krůty vcelku , krůtí…