Přílohy

Fazole borlotti

Od

Borlotti jsou jedním z druhů konzumních fazolí. Jsou oblíbené pro svou jemnou oříškovou chuť, trochu podobnou…

Jak uvařit rýžové nudle

Od

Rýžové nudle chutnají a vypadají jinak, než nudle z pšeničné mouky. Také způsob tepelné úpravy rýžových nudlí…

Quinoa: Příprava

Od

Quinoa, merlík chilský, nám byla ještě před několika lety známá jenom z literatury pojednávající o tak…

Jak uvařit kukuřici

Od

Uvařit kukuřici se zdá být docela jednoduchý úkon, kdyby neexistovalo, jako vždy, nějaké ale. Jinak…

Cukeťák na plech

Od

Cuketové placky, lidově „cukeťáky“ jsou fenomenem české kuchyně. Připravují se naprosto stejně jako jejich předobraz…

Jak uvařit kuskus

Od

Kuskus, obilninové krupky, je základní potravinou hlavně v severoafrické kuchyni. Příprava kuskusu je velmi jednoduchá, už…

Brokolicové placičky v troubě

Od

Brokolicové placičky jsou jednou z obměň oblíbených placiček zeleninových. Připravují se naprosto stejně jako placičky květákové,…

Slovenská haruľa

Od

Haruľa je jednoduché slovenské jídlo, na které mnozí lidé vzpomínají v souvislosti se svým dětstvím a…