Pro krásné zdobení cukroví, dortů a jiných zákusků se často hodí přidat trochu barev. Kromě…
Rubrika: Sladké
Jak připravit těsto na mrkvový koláč Mrkvový koláč je rychlý, snadný na přípravu a naprosto…
Vzhledově jsou patizony velmi netradiční a zároveň atraktivní zeleninou, kterou lze přiřadit do rodiny dýní.…
Při pečení bábovky je důležité, aby se nepřichytila k formě. Aby se to nestalo, musíte formu…
Hera je jednou ze základních surovin, které by měl mít každý český pekař a kuchař…
Málokdo v dnešní době naplní dort klasickým máslovým krémem složeným jen z másla a cukru.…
Chystáme-li se péct dort, vždycky už dopředu uvažujeme, čím ho nazdobíme a v jakých barvách…
Připravujete pohoštění pro návštěvy? Pak byste určitě neměli zapomínat na klasiku, jakou jsou košíčky. Připravte…
Rádi byste využili zásobu ovoce, plného chuti? Pak vyzkoušejte třeba jahodový přeliv, který se uplatní…
Pokud máte rádi klasickou francouzskou kuchyni, pak byste určitě měli vědět, jak skladovat makronky, aby…
Jestliže byste rádi upekli svým blízkým skvělý zákusek třeba na nedělní snídani, ale neustále s potýkáte…
Pokud jste upekli slavnostní pohoštění a rádi byste si ho užili ještě i několik dní…