Jáhly nejsou plodina, ale mlynářský produkt. Základem jahel jsou obilky prosa. V minulosti počítané na staletí…
Rubrika: Snídaně
Ovesná kaše má na celém světě pevnou pozici v jídelníčku. A protože je připravena velmi…
Pomazánku z kuřecího masa lze podávat i dětem nebo lidem s některými typy diet, zejména…
Tvarohová pomazánka s pažitkou. Dříve, a možná někde i v současné době, se jí říkalo rozhuda. Ochutit…
Hledáte rychlou, levnou a především nízkokalorickou svačinku? Vyzkoušejte náš zapečený tvaroh s ovocem, který si…
Nepostradatelnou pochutinou na ranním stole je pro Novozélanďany (stejně jako pro Brity a jiné příslušníky…
Červená řepa obsahuje lehce stravitelné cukry, vitaminy, bílkoviny. Říká se o ní, že účinkuje proti…
Jen málo jídel na nás dýchne atmosférou starých časů tak, jako ta domácí zabijačková. Téměř…
Tak zvané krabí tyčinky, které se u nás prodávají jako zmrazený rybí produkt, skutečné krabí…
Lívance připravené tak, jak se dělávaly v tradiční české venkovské kuchyni, by před kritikou zastánců některých…
Pomazánka z uzené makrely je tak chutná a delikátní, že stojí za to občas si ji…
Pokud pátráte po snadném receptu pro rychlou a skvělou snídani nebo sytou a efektní večeři,…