Švýcararský salát, a to ve dvou variantách, patří do souboru studených specialit, které byly svého…
Rubrika: Studená kuchyně
Vánoční svátky jsou jednou z mála možností, kdy si lidé v Česku mohou koupit kapra. Po filetování…
Recepty na salát z rybího filé a na salát z tresky pocházejí ze sborníku kdysi…
Uherská pěna, lidově zvaná také pěna uheráková, je delikátní pomazánka, jejímž základem (a jmenovatelem) je…
Zálivky na okurkový salát bývají sice (druhově) stejné, přesto se liší doslova rodina od rodiny.…
Hledáte rychlé a chutné občerstvení, které navíc nestojí příliš moc? Máme pro vás dobrý tip…
Utopence, tu ryze českou pochutinu, která se z pivnic a náleven přesunula i do domácností, si…
Mít arsenál receptů na různé pomazánky je snahou asi každé domácí kuchařky. Tvarohové pomazánky tvoří…
Sýrový dort je jeden z nejnáročnějších, nejrizikovější a spolehlivě nejdražších domácích výrobků studené kuchyně. Jaká úskalí…
Znáte to: Člověk chce připravit třeba obložené chlebíčky, vše má nachystané, uvařená vejce se chladí…
Studené těstovinové saláty připravujeme ponejvíc v létě. Podáváme jako lehké polední jídlo, ke svačině, k…
Možná si, pokud jste trochu dříve narození a žili jste v jisté dávné i nedávné době,…