Zpracování

Jak zamrazit květák

Od

Zmrazený květák je dobrý polotovar, který má v kuchyni značnou použitelnost. Mrazit květák se vyplatí, když jej…

Zavařování rybízu

Od

Nejvděčnější způsob zavařování rybízu je udělat z něj marmeládu nebo džem. Na tyto zavařeniny padne dost…

Jak zpracovat maliny

Od

Maliny patří k nejsbíranějšímu ovoci nejen u nás, ale i ve světě. Maliny sbíráme ve volné…

Jak zpracovat rybíz

Od

Rybíz neboli meruzalka je keř, který v minulosti nechyběl na žádné – i sebemenší – zahrádce.…

Jak zpracovat jostu

Od

Málokterý botanický druh se může prokázat „rodným listem“. Mezi takové patří josta, kříženec angreštu a…

Kachní vejce v kuchyni

Od

Kachní vejce se objevila na tapetě zájmu spotřebitelů. Není divu, když se v posledních desetiletích zvedl…

Jak sušit ořechy

Od

Ořechy jsou drahá komodita, a jako s takovou je třeba s nimi nakládat.  To i tehdy, když…