Zmrazit přebytek lesních nebo i jiných hub je dobrý způsob konzervace, protože mrazením si plodnice…
Rubrika: Zpracování
Bez umělých přísad, barviv, ochucovacích prostředků či chemických konzervantů. Takové jsou doma usušené ovocné křížaly.…
Česnek je nejen základním mnohých národních kuchyních – včetně české, ale rovněž je velmi zdravý.…
Zavařovat ovoce nebo zeleninu v mikrovlnné troubě může být za jistých okolností časově i energeticky nejúspornější…
Nejen děti a starší lidi, i dospělí někdy zapomínají přes den pít. Obvykle si na…
Češi údajně patří k největším konzumentům kečupu na světě. Celý jeden kilogram kečupu na hlavu…
Sušené švestky jsou pochoutkou, po níž rádi sáhnou děti i dospělí. Sušené švestky dobře zaženou…
Jestliže zastáváme teorii, že veškerý vývoj probíhá ve spirále, nemůžeme se pozastavit nad náhlým zájmem…