Rubrika: Zpracování

Třebaže švestková povidla jsou tradiční ovocná pomazánka nezaměnitelné chuti, může se stát, že „vezmeme za…

Domácí rajský protlak se vyplatí dělat, když máme větší množství zralých rajčat. Můžeme být sami…

Přerostlé okurky, ať už jsou jakéhokoliv druhu, nejsou hospodyňce/hospodářovi na škodu. Právě naopak. Je to…

Jablečný protlak je produkt veskrze užitečný. Zejména jsou-li v domácnosti děti (všeho věku) nebo osoby…

Houbové čalamády, čalamády s houbami, jsou oblíbeným domácím produktem na celém světě. Ale v Česku…

Šalvěj lékařská prý byla již v antickém Římě považována za vynikající léčivou rostlinu s mnohostranným využitím. Podle legendy jí byla…

Jahodový rozvar je báječný způsob, jak levně a bez velké práce uchovat přebytek čerstvých jahod.…

Nasušit přebytek bylin a koření v době jejich vrcholné vegetace je chytré a ekonomické. Našusené byliny…