Třebaže švestková povidla jsou tradiční ovocná pomazánka nezaměnitelné chuti, může se stát, že „vezmeme za…
Rubrika: Zpracování
Domácí rajský protlak se vyplatí dělat, když máme větší množství zralých rajčat. Můžeme být sami…
Přerostlé okurky, ať už jsou jakéhokoliv druhu, nejsou hospodyňce/hospodářovi na škodu. Právě naopak. Je to…
Připravte si originální pochoutku do spíže. Poradíme, jak zavařit kukuřičky, aby chutnaly ještě lépe než…
Jablečný protlak je produkt veskrze užitečný. Zejména jsou-li v domácnosti děti (všeho věku) nebo osoby…
Rybízový rosol stojí na žebříčku rybízových výrobků na nejvyšší příčce. Rybízový rosol má kolem sebe…
Houbové čalamády, čalamády s houbami, jsou oblíbeným domácím produktem na celém světě. Ale v Česku…
Začněte svůj den správně – báječná ostružinová přesnídávka s ovesnými vločkami a jablky vám dodá…
Máte rádi klasické letní recepty a nadbývají vám doma jahody? Pak vám rozhodně nesmí ujít…
Šalvěj lékařská prý byla již v antickém Římě považována za vynikající léčivou rostlinu s mnohostranným využitím. Podle legendy jí byla…
Jahodový rozvar je báječný způsob, jak levně a bez velké práce uchovat přebytek čerstvých jahod.…
Nasušit přebytek bylin a koření v době jejich vrcholné vegetace je chytré a ekonomické. Našusené byliny…