Mít žampionů tolik, že by člověk nevěděl, co s nimi. To by si mohli přát milovníci…
Rubrika: Zpracování
Milujete zázvor? A nevíte, kam byste ho ještě „propašovali“? Ukážeme vám, jak si ozvláštnit snídani…
Nakládané feferonky si v české kuchyni rychle našly pevné místo. Neslouží jenom k přímé spotřebě. Nakládané feferonky…
Po sušené petrželi rádi sáhneme tehdy, když už nemůžeme na zahradu či do truhlíku na…
Mrazená ovocná dřeň je jedna z mála „zmrzlin“, které nejen osvěží a potěší příjemnou ovocnou…
Zatímco ve vrcholné sezoně častokrát nevíme, co s přemírou cuket, v zimních měsících se nám…
Křen není třeba zavařovat. Křen se nezkazí, ani když jej nastrouháme nebo rozmixujeme. Křen obsahuje…
Uchovat přebytek lesních hub zavařením podušeného základu, tak zvané „smaženice“ je metoda rychlá a efektivní.…
Bedly bývají hodnoceny jako „nejchutnější lesní houby“. Rostou dost často na okrajích lesů, pasekách i…
Rozvařená jablka, to je nejen efektivní způsob, jak zpracovat větší množství méně kvalitního ovoce, ale…
Čerstvý zázvor už u nás natolik zdomácněl, že jsme jej dokonce zařadili do svých domácích…
Mít v kuchyni vždy po ruce česnek, tak to si přeje asi každá hospodyně. Z mnoha domácích…