Čokoláda na dortu je velmi oblíbená, chutná a navíc zakryje případné nedostatky. Když jí ale…
Rubrika: Vaření
Když se řekne krokant, v Česku nám většinou na mysli vytanou ořechy v karamelu, většinou rozdrobené, které…
K bramborovému knedlíku se většinou podává kachna, husa, vepřová pečeně či výpečky, často doprovázené špenátem či…
Nemáte rádi kypřicí prášek nebo jste ho prostě jen zapomněli koupit? Nevěšte hlavu, dobrý dezert…
Chystáte se na zabijačku? Nezapomeňte na buchtu do prejtu. Možná by to leckoho ani nenapadlo,…
Koupili jste si parní hrnec a dumáte, co všechno v něm můžete připravit? Pokud jste milovníky…
Možná k vám přijde významnější návštěva. Nebo chcete prostě zkusit něco nového. Neservírovat maso jen tak…
Svíčková na smetaně se obvykle připravuje z hovězího, proč ale nevyužít také jiné druhy masa? Pokud…
Příliš vám nechutnají uzeniny z obchodu a trochu se děsíte, co do nich asi výrobci dávají?…
Vafle na sladko jsou známé a velmi rozšířené. Stačí jen těsto, vaflovač a skvělá snídaně…
Kachnu většinou pečeme vcelku a porcujeme až nakonec. Možná ale máte chuť na změnu a…
Upekli jste chutné kuře, ale strávníci nedorazili v plném počtu nebo neměli takový hlad? Co…